Grander Teknologi

Østrigeren Johann Grander har opdaget en metode, som kan genskabe vandets oprindelige kvaliteter. Metoden kaldes revitalisering og bygger på, at vandets struktur ændres.

Grander Metoden bruges verden over til at forbedre kvaliteten af vand i private hjem, i svømmehaller og swimmingpools, i brønde, søer og damme samt i både små og store virksomheder.

VandTeknologi Aps er dansk enerepræsentant for Grander Teknologi og vi leverer enheder til alle former for revitalisering af vand.

Effekten kan dokumenteres gennem brugererfaringer, forsøg og videnskabelige undersøgelser. Men videnskaben kan ikke forklare den endnu, selvom mange forskere arbejder med vands struktur og dens betydning for vandets egenskaber og andre emner, som kan være med til at forklare Grander effekten.

Forhandlere

Selvom VandTeknologi ophører, er det stadig muligt at få rådgivning, information og service gennem de aktive Grander-forhandlere.

Oplysning

Forhandlerne kan hjælpe dig med informationsmateriale, katalog og prisliste over Grander-produkterne. Men du kan også finde oplysninger og referencer på Granders hjemmeside.

Garanti

Der er tre måneders returret og fem års garanti for fabrikations-fejl på alle Grander-enheder. Hvis du har brug for returret eller garanti, dækkes det af UVO. Du kan læse mere om det under Kontakt i menuen, og du kan også kontakte en forhandler, som vil kunne rådgive dig.
OBS: Garantien omfatter ikke energistave, plader og lignende.